En del af dcu.dk DCU-Camping Nærum
English

Hvad kan vi se

DCU-Camping Nærum ligger i "smørhullet" mellem Kongernes Nordsjælland og de mange attraktioner i København.

Vil man en tur til København med det offentlige, kan man tage lokalbanen fra Nærum St. og hoppe på S-togsnettet på Jægerborg St. Eller bus 150S som kører direkte til Nørreport St..

Vil man bruge egen bil, er der Helsingørmotorvejen som er den centrale del at vejnettet og en nem måde at komme til København på eller rundt til de Nordsjællandske attraktioner.

Har man besluttet sig for at København skal besøges, er det offenlige transportnet et af verdens bedste og mest pålidlige. Tag bussen, havnebussen, citycirkel, S-toget eller Metroen, når du skal rundt i København. Bilen kan også bruges, men det kan til tider være svært at finde parkering - og samtidig er det ret dyrt.

Besøg Københavns attraktioner med rabat

København har attraktioner og seværdigheder nok til at tilfredstille enhver smag- og størstedelen af dem er inden for gå afstand. Tre af Københavns mest berømte attraktioner er Tivoli- Den lille Havfrue og fristaden Christiania.

Ingen stop uden at have været forbi kongefamiliens hjem det smukke Amalienborg og vagtskiftet kl. 12.00 og hovedstadens mange museer.

Når man er der inde er der ingen grund til ikke at få en bid mad. København byder på masser af steder med lækker mad til få penge. 

Nyhavn kan være et af stederne - det er et af de smukkeste steder i København. Nyhavn byder på interessant historie, smukke bygninger og skibe, og et væld af gastronomiske og stemningsfulde oplevelser.

I mange af de fredede bygninger langs kanalen er der indrettet hyggelige restauranter med alt hvad maven kan ønske sig; uanset om I er til Italiensk, smørrebrød, fisk og skaldyr, en saftig bøf - eller bare en velskænket fadøl!

Er det den højere gastronomi man er til er København blevet tildelt hele 15 Michelin-stjerner fordelt på 13 restauranter. Dette er ny rekord for  Hovedstaden.

Har man besluttet sig for at København skal besøgs er det offenlige transportnet et af verdens bedste og mest pålidlige. Tag bussen, havnebussen, citycirkel, S-toget eller Metroen, når du skal rundt i København. Bilen kan også bruges men det kan til tider være svært at finde parkering og samtidig er det ret dyrt.

Benyt dig af  vores samarbejdspartnere i venstre menulinie og se hvad du får i rabat:

 

* Tivoli

* Bakken

* Copenhagen Card

* Visit Carlsberg

 

Nye i 2016:

Hop on- Hop off Sightseeing 

Louisiana

Jensens Bøfhus

Hard Rock Cafe

Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Læs mere >>